Novi plug-in za brzo retuširanj​e

Ukoliko imate problema s retuširanjem portreta, PictoColor došao je do rješenja koje vam uvelike može pomoći. Novi plug-in za Adobe Photoshop CS5 krije se pod imenom iCorrect Portrait 2.0, a korisnicima nudi alate poput onih za popravak balansa bijelog, podešavanje kontrasta, popravljanje tonova kože i još mnoštvo drugih.

Ukoliko imate problema s retuširanjem portreta, PictoColor došao je do rješenja koje vam uvelike može pomoći. Novi plug-in za Adobe Photoshop CS5 krije se pod imenom iCorrect Portrait 2.0, a korisnicima nudi alate poput onih za popravak balansa bijelog, podešavanje kontrasta, popravljanje tonova kože i još mnoštvo drugih. Plug-in sadrži mogućnost spremanja promjena kako bi ih iskoristiti na drugim fotografijama iz serije.

Iako je cijena i iCorrect Portrait 2.0 prilično velika i iznosi $124.95, svakako je dobra investicija za one koji se žele i vole baviti fotografiranjem portreta, ali ipak nemaju dovoljno vremena da bi provodili sate ispred svojih računala popravljajući nedostatke.