Nova linija modernih torbi za fotiće

Svaka ženska (a možda i muška) i barem malo modno osviještena fotografkinja zna da su satchel torbe u posljednje vrijeme veliki hit. Svaka druga ju vjerojatno i posjeduje, no uvijek se požali kada treba ponjeti i vlastiti fotoaparat.

Svaka (barem malo) modno osviještena fotografkinja zna da su satchel torbe u posljednje vrijeme veliki hit. Svaka druga ju vjerojatno i posjeduje, no uvijek se požali kada treba ponijeti i vlastiti fotoaparat. Obične crne torbe mogu izgledati ružno pogotovo ako ste se uputili na neki ozbiljniji događaj, pa stoga fotoaparat često ipak ostane kod kuće. Tvrtka specijalizirana za proizvodnju odjeće i modnih dodataka, Tiffen, odlučila je pomoći svima koje muće ovakvi i slični problemi, te je na tržište izbacila novu liniju proizvoda Domke RuggedWear. U nju su također uključili i – pogađate – satchel torbe namjenjene fotografima. Ove ekonomične i privlačne torbe sastoje se od meke unutrašnjosti (dobro postavljenih zaštita koje sprječavaju grebanje objektiva) i jednostavnog zatvarača koji nudi brzi pristup opremi.

Odlična su prilika za sve one koji pate na izgled, te ih obične i pomalo dosadne fototorbe ne zadovoljavaju.

Da biste vidjeli ovu novu liniju proizvoda, dovoljno je jednim klikom miša doći do dućana. Sve ostalo će već doći putem.