Split: natječaj za izlaganje fotografija

NATJEČAJ ZA IZLAGANJE U GALERIJI FOTOGRAFIJE FOTOKLUBA SPLIT ZA 2016. GODINU

Galerija fotografije Fotokluba Split poziva fotografe da se prijave na natječaj za izlaganje u Galeriji Fotokluba Split u 2016. godini. Galerija Fotokluba Split u 2016. godini slavi jubilarnih 60 godina samostalnog djelovanja u današnjem prostoru u okviru Fotokluba Split.

Rok za prijavu je 16. listopada 2015., a prijedlozi trebaju sadržavati slijedeće: životopis autora, fotografije koje se želi izlagati na CD/DVD mediju (ukoliko se ne šalju e-mailom), (preporučamo koristiti smanjene fotografije u .jpg formatu), vizualne materijale (foto / video dokumentaciju ukoliko su fotografije već izlagane), kontakt (e-mail adresu, telefon i adresu stanovanja).

Natječaj je otvoren za samostalne i skupne izložbe. Prednost pri odabiru projekata imat će afirmirani fotografi.

Prijedlozi se mogu slati poštom na adresu Fotokluba Split (s naznakom “Natječaj za izlaganje”), Marmontova 5, 21000 Split, e-mailom na adresu info@fotoklubsplit.hr (za slanje velikog broja fotografija preporučljivo korisiti jumbo mail), ili osobno donijeti u Fotoklub Split, Marmontova 5, 21000 Split.

Prispjele prijave i fotografije pregledat će i odabrati Umjetnički savjet Galerije fotografije Fotokluba Split koji čine: prof. Pero Dragičević – fotograf i slikar, predavač likovne kulture, Valentino Bilić Prcić – fotograf, prof.dr.sc. Kažimir Hraste – akademski kipar, Sandi Bulimbašić – povjesničarka umjetnosti, Toni Horvatić – povjesničar umjetnosti, predavač na UMAS-u.

Nepotpune prijave savjet neće razmatrati, a rezultati natječaja biti će poznati do kraja listopada 2015. godine. O rezultatima će kandidati biti izvješteni pismenim putem i elektronski na e-mail adresu.

Prispjela dokumentacija se ne vraća.

Kontakt:
Galerija fotografije Fotokluba Split, Marmontova 5, 21000 Split,
Tel:+385 21 347 597, E-mail: info@fotoklubsplit.hr
Radno vrijeme Galerije je od ponedjeljka do petka: 10.30 – 13.00, 18.30 – 22.00, te subotom: 10.30 – 13.30.