Natječaj: 5. međunarodna izložba vjerskih motiva

UVJETI SUDJELOVANJA:

 1. Tema: vjerski motivi, CRKVE, vjerske građevine, ljudi i vjera, predmeti u liturgiji, vjerski simboli i prirodni okoliš, običaji, procesije i sve što ljude povezuje s vjerom.
 2. Pravo sudjelovanja imaju umjetnici iz svih likovnih područja: fotografije, slikarstva, kiparstva, dizajna i slično.
 3. Svaki autor može sudjelovati s 1 do 4 likovna djela u JPG. Kotizacija se ne plaća.
 4. Svaki autor treba poslati na e-mail: fotoklubkornat@gmail.com fotografije likovnih djela u JPG formatu veličine svaka fotografija do 1500 KB.
  U fajlu JPG molimo treba napisati npr.: Zoran_PETROVIC_Stablo_i_Krist, a u prijavnici samo naziv fotografije: Stablo i Krist. Ne pišite redni broj ispred imena autora. Datoteke fotografija ne vračamo.
 5. Svaki autor je osobno odgovoran za prikazano likovno djelo i bez ikakve naknade daje ovlaštenje za reprodukciju i objavljivanje. Svaki autor preuzima iz Weba katalog u digitalnom obliku (printani kad bude printan biti će arhiviran u knjižnice).
 6. Organizatori će voditi brigu o dostavljenim djelima, ali ne preuzimaju nikakvu odgovornost za eventualni nestanak likovnog djela ili oštećenje u manipulaciji.
 7. Sudjelovanje na ovoj izložbi uključuje prihvaćanje ovih pravila.
 8. Izložba će biti postavljena u Kukljici, Zadru i u drugim gradovima.
 9. Rezultate izbora djela za izložbu na: http://fotoklubkornat.hr https://www.facebook.com/FotoKlubKornat ili na e-mail autora. Fotografije možete dostaviti samo u digitanom JPG obliku i biti će prikazana projekcijom. Za izabrana slikarska i kiparska djela autori će primiti e-mail s uputama o dostavi.

Više…