Napravite prekrasne fotografije pejzaža iz vaše fotelje

Jeste li jedan od onih koji su oduvijek željeli napraviti zadivljujuće fotografije iz aviona, no problem vam je stavaro sam avion? Gdje nabaviti jednog i kako si ga priuštiti kraj ionako skupe fotografske opreme? Svi ti problemi uvijek su stajali na putu realizaciji vaše želje, no sada više ne mora biti tako.

Jeste li jedan od onih koji su oduvijek željeli napraviti zadivljujuće fotografije iz aviona, no problem vam je stavaro sam avion? Gdje nabaviti jednog i kako si ga priuštiti kraj ionako skupe fotografske opreme? Svi  ti problemi uvijek su stajali na putu realizaciji vaše želje, no sada više ne mora biti tako.

Naime, stvar nazvana Stratocam, omogućiti će vam da napravite izvanredne fotografije iz zraka i to iz vaše fotelje. No kako je riječ je o aplikaciji Google Mapsa, postoje i ograničenja poput njihovih vodenih žigova, malih rezolucija i sličnog, stoga te fotografije nećete moći printati i raditi od njih izložbu, ali ćete ih svakako moći koristiti kao pozadinu za vaš desktop ili neke neke slične, skromnije, stvari.