Najnovije foto instalacij​e za SAMO $6500

Novi izum njemačke tvrtke nazvan Polaboy, vjerujemo, iznenadit će sve lomografe i polaroidoljupce. Radi se o instalacijama za vaš dom koje ujedno mogu poslužiti kao ukrasna fotografija, ali i kao svjetiljka koja će obasjavati malen dio zida ne kojem će se vaš novi okvir naći.

Novi izum njemačke tvrtke nazvan Polaboy, vjerujemo, iznenadit će sve lomografe i polaroidoljupce. Radi se o instalacijama za vaš dom koje ujedno mogu poslužiti kao ukrasna fotografija, ali i kao svjetiljka koja će obasjavati malen dio zida na kojem će se vaš novi okvir naći. Ukratko: Polaboy je veliki print fotografije iza kojeg se nalaze LED svjetla, te printu daju sasvim novi izgled.

Fotografije su printane na posebnom filmu, a instalacija vam pruža i samostalnu zamjenu istog. Da bi još malo zakomplicirali stvar, tvrtka Lightboys (kreatori Polaboya) je u dogovoru s cijenjenim umjetnicima poput Eda Templetona i Terryija Richardsona uspijela doći do cifre od čak $6500 za jednu takvu instalaciju. Prodaju se preko francuskog dućana Colette, no Lightboysi su, naravno, omogućili kupnju i putem online dućana.

Ali, moramo vas iznenaditi i reći da to još uvijek nije sve! Naime, ukoliko ste i sami fotografi svoje fotografije možete poslati izravno u tvornicu Polaboya i oni će vam za samo $3000 izraditi vaš osobni okvir.
Ako vam je ovo sve ipak malo previše, naš savjet je da se uhvatite posla i uz malo muke i još manje novaca, napravite sebi svoj Polaboy. Ručni rad se barem uvijek više cijeni.