Mladi fotografi organiziraju Foto izazov u Beču!

Već svima dobro poznata i uigrana ekipa Foto dana mladih odlučila je napraviti još jedan korak naprijed u svojim aktivnostima. Područje djelovanja sad seže do Beča gdje se održava Foto izazov za mlade Hrvatske fotografe i novinare!

U suradnji sa Ka travelom u subotu 1.12.2012. polazi bus iz Karlovca i Zagreba za sve mlade fotografe, novinare i one željne zabave. Za vrijeme jednodnevnog izleta fotografi su dužni fotografirati sve što im je zanimljivo!

Prijaviti se mogu svi, fotografirali oni mobitelom, fotoaparatom ili pak kalkulatorom?!? Svi su dobrodošli! A nagrada nije skromna, ona fotografija koja na Facebooku skupi najviše lajkova pobjednička je, a za nagradu fotograf osvaja gratis jednodnevno putovanje sa Ka travelom. Na putovanje ne vodimo samo fotografe, ako se više voliš izražavati tekstom rezerviraj svoje mjesto kao novinar. Novinari imaju za zadatak napisati najbolju novinsku reportažu iz Beča, koja će zajedno sa fotografijama objaviti naši medijski pokrovitelji.

Put će svakako obilježiti puno zabave, druženja, fotografiranja i upoznavanja Beča, a nekima osigurati i vrijednu nagradu! Promicanje Hrvatske fotografije mladih, međusobno druženje i upoznavanje mladih fotografa i novinara te razmjena iskustva glavni je cilj ovog putovanja! Ovo jedinstveno kreativno putovanje košta svega 290kn! Za detalje o putu pročitaj članak na http://fotodanimladih.com.hr/foto-izazov-u-becu/
Za sva pitanje i rezervacije javite se na mail filip.trezner@gmail.com