Međunarodni foto natječaj Fellowship 12

The Silver Eye Centerfor Photography u Pittsburghu poziva vas da sudjelujete u njihovom fotografskom natječaju Fellowship 12. Zadatak ovog natječaja jest poslati osam povezanih i spremnih za izložbu fotografija napravljenih u posljednje tri godine.

Vinko Šebrek – Reistag dome, triptychThe Silver Eye Centerfor Photography u Pittsburghu poziva vas da sudjelujete u njihovom fotografskom natječaju Fellowship 12. Zadatak ovog natječaja jest poslati osam u cjelinu povezanih i za izložbu spremnih fotografija napravljenih u posljednje tri godine. Nagrade su vrijedne, stoga se isplati potruditi. Ukoliko se odlučite sudjelovati sa vlastitim radovima, izložba istih i 3000 dolara mogu biti vaši. Uz to, dobit ćete besplatnu reklamu i gotovo cijeli svijet znati će tko ste i čime se bavite. Dakako, ovo nije sve, no ostatak možete pročitati na službenim stranicama.

Važno je samo radove poslati do nedjelje, 15. sječnja 2012. godine. Ukoliko ste dobitnik, stručni žiri iznenadit će vas i dojaviti vam sretnu vijest putem mobitela.

Za više informacija obratite se na e-mail adresu mferris@silvereye.org.