Mama zna najbolje

"Mom to Mom" ili u prijevodu, "Mama mami" naziv je novog projekta pokrenutog od strane američkog Tamrona. Radi se o seriji fotografskih izložbi koje kroz neki novi način prezentiraju tehničke strane i umjetničku inspiraciju mama fotografkinja.

“Mom to Mom” ili u prijevodu, “Mama mami” naziv je novog projekta pokrenutog od strane američkog Tamrona. Radi se o seriji fotografskih izložbi koje kroz neki novi način prezentiraju tehničke strane i umjetničku inspiraciju mama fotografkinja. Izložbe, koje se svakog mjeseca fokusiraju na novu temu, zamišljene su tako da potaknu druge mame, te tako i one počnu ekspirimentirati s vlasitim foto aparatima, novim lećama i ostalim fotografskim dodacima da bi  postale najbolje u još jednoj disciplini. Svi posjetitelji mogu također prisustvovati u izložbi sa vlastitim radovima, kao i komentirati tuđe. Izložbe su prožete zabavom, zanimljivim idejama, te jednim sasvim novim pogledom na svijet svih mama.

Među pripremljenim temama za nadolazeće mjesece nalaze se one u kojima se od mama očekuje da nasmiju svoju djecu, one u kojima mame fotografiraju rođendane ili povratke u školu.

Više o izložbi, kao i o samim mamama, možete pročitati na linku.