Londonska izložba koja spaja fotografij​u i glazbu

Nikon postaje sponzor još jedne izvrsne fotografske izložbe u smještene u Londonu. Naime, Music Photography Awards natječaj došao je svome kraju, te su kao pobjednici odabrani oni sa najviše talenta na područjima poput fotografiranja koncerata, reportažama, festivalima ili u kategoriji nazvanoj Ispod 18.

Nikon postaje sponzor još jedne izvrsne fotografske izložbe u smještene u Londonu. Naime, Music Photography Awards natječaj došao je svome kraju, te su kao pobjednici odabrani oni sa najviše talenta na područjima poput fotografiranja koncerata, reportažama, festivalima ili u kategoriji nazvanoj Ispod 18. Svi su oni, između ostalog, nagrađeni izvrsnom izložbom koja će u punom sjaju biti prikazana od 6. do 11. sječnja 2012. godine u The print space galeriji (koja je također, uz Nikon, među glavnim sponzorima).

Pošto je London jedan od onih gradova koji su nam ipak među nedostižnijima, svakako vam preporučujemo da popratite internetska zbivanja. Izložba bi uskoro mogla svanuti na nekom od fotografskih portala, a nas (nadamo se da i vas) baš zanima koje su to fotografije stigle na prva mjesta i tko su glavni akteri iz svijeta poznatih glazbenika.