Izvanredne fotografije zapaljenog modela

Fotografi su često, kako bi bili originalni, prisiljeni raditi stvari koje normalnom čovjeku s normalnim poslom nikada ne bi pale na pamet. Tako neki od nas „prisiljavaju“ svoje modele da trče goli po snijegu, neki ih tjeraju da plivaju u jezeru čija temperatura je ispod ništice, a neki svoje modele – zapale.

Fotografi su često, kako bi bili originalni, prisiljeni raditi stvari koje normalnom čovjeku s normalnim poslom nikada ne bi pale na pamet. Tako neki od nas „prisiljavaju“ svoje modele da trče goli po snijegu, neki ih tjeraju da plivaju u jezeru čija temperatura je ispod ništice, a neki svoje modele – zapale. Da, dobro ste pročitali. Ideja fotografa Benjamina Von Wonga prilično nas je zaprepastila, no ono što smo vidjeli kao rezultat njegovog ekspirimentiranja vatrom, nešto je stvarno fantastično.

Ovaj je kreativni fotograf pronašao ljude koji su njegovu ideju doveli do konačne realizacije, te napravio čudo. Von Wong je uz pomoć prijatelja došao do zapanjujućih rezultata koje je zatim pretvorio u video. Zavalite se, uživajte i nipošto ne pokušavajte ovo kod kuće.