Izložba »Nova imena«

U utorak, 5. lipnja u 19 sati u Galeriji ULUPUH u Tkalčićevoj 14 u Zagrebu otvara se izložba fotografija studenata Akademije dramske umjetnosti pod nazivom Nova imena. Ova već tradicionalna godišnja izložba koja se u Galeriji ULUPUH organizira od 2005. godine, predstavit će radove studenata dodiplomskog i diplomskog Studija snimanja, nastale tijekom nastave protekle akademske godine.

Organizator je izložbe Katedra za fotografiju, a mentorstvo i ove godine, kao i likovni postav izložbe potpisuju Sandra Vitaljić, Jelena Blagović i Darije Petković.

I ove će se godine, kao i proteklih, predstaviti radovi koji su rezultat cjelogodišnjeg studentskog rada. U okviru zadanih i slobodnih tema studenti izlažu pejzaže, portrete, aktove, kritički promišljaju sadašnjost i prošlost  ili pak grade intimne priče.  Međutim za razliku od prošlih godina, načinjena je stroža selekcija u okviru Katedre za fotografiju, što je rezultiralo predstavljam uistinu najboljih radova i omogućilo izlaganje čitavih serija, a ne samo pojedinačnih fotografija.

Izložba će se moći pogledati do 13. lipnja,  radnim danom od 10 do 20 sati, u subotu od 10 do 13 sati. Ulaz je slobodan.