Izložba fotografija “Danski kotači” u Tehničkom muzeju

Još uvijek možete posjetiti izložbu fotografija "Danski kotači" koju je ugostio Tehnički muzej (Savska cesta 18, Zagreb) u suradnji s Veleposlanstvom Danske. Riječ je o izložbi poznatog Danskog umjetnika Mikael Colville-Andersena naziva "Monumental Motion", koja prikazuje suživot građana Kopenhagena i njihovih bicikala.

 

Još uvijek možete posjetiti izložbu fotografija “Danski kotači” koju je ugostio Tehnički muzej (Savska cesta 18, Zagreb) u suradnji s Veleposlanstvom Danske.

Riječ je o izložbi poznatog Danskog umjetnika Mikael Colville-Andersena naziva “Monumental Motion“, koja prikazuje suživot građana Kopenhagena i njihovih bicikala.

Izložba šalje jasan i glasan apel svim građanima Zagreba, pa i šire, na aktivniju upotrebu bicikala. Jedan od glavnih razloga organiziranja ove izložbe je prikazati i približiti kulturu biciklizma u Danskoj kao sastavni dio života brojnih Danaca.

Dansko Veleposlanstvo u Zagrebu izložbu Monumental Motion kao i popratne aktivnosti organizira u suradnji s EU delegacijom u Hrvatskoj, neprofitnim organizacijama Sindikat biciklista i ARCHIsquad te Gradom Zagrebom.

Izložba je otorena do 17.06.2012. od utorka do petka od 9.00 do 17.00 te subotom i nedjeljom od 9.00 do 13.00 sati.