Izložba finalista i pobjednika festivala Rovinj Photodays 2011.

U organizaciji riječkog Muzeja moderne i suvremene umjetnosti i fotografskog festivala Rovinj Photodays nastavlja se tradicija prikazivanja fotografija pobjednika i finalista istoimenog godišnjeg natječaja. Otvaranje izložbe predviđeno je za utorak, 15. studenog,  u 19 sati, a postav u Malom salonu ostaje izložen do kraja mjeseca. Na natječaj koji je raspisan početkom ove godine pristiglo je više od sedam tisuća fotografija od otprilike 300 autora, a međunarodni ocjenjivački sud u čijem su radu sudjelovali Boris Cvjetanović, Stefania Rössl, Ana Opalić, Massimo Sordi i Sandra Vitaljić u svibnju je donio odluku o finalistima.  Pobjednici su proglašeni  u lipnju u Rovinju, kada je izložba premijerno prikazana u sklopu završnice festivala.
Ova grupna putujuća izložba prikazuje ukupno trideset autorskih koncepata ili pojedinačnih radova, što uključuje ukupno stotinjak fotografija. Izložba je do sada, osim u Rovinju, predstavljena i u Muzeju za umjetnost i obrt u Zagrebu.

Predstavljeni autori: Darija Cikač, Nikola Zelmanović, Tomislav Može, Ana Mihalić, Bruna Kazinoti, Mladen Šaric, Bojan Mrđenović, Igor Zirojević, Petra Mrša, Davor Konjikušić, Smiljka Guštak, Tjaša Kalkan, Sanja Bacrach i Mario Kristofić, Barbara Šarić, Neven Petrović, Petra Slobodnjak, Dinko Cepak, Dragan Matić, Vlado Kos, Krunoslav Rac, Saša Poldan, Toni Hnojčik, Hrvoje Slovenc, Jasenko Rasol, Silvestar Kolbas, Marin Mešter, Neven Muretić, Vladimir Kanić, Borko Vukosav i Jelena Blagović. (www.mmsu.hr)