iPhoneography natječaj

MobiTog vas poziva da sudjelujete u prvom internacionalnom iPhoneography događaju. Radi se o fotografskom natječaju koji je namjenjen korisnicima iPhone mobilnih uređaja, a jedini uvjet sudjelovanja jest da vlastitu fotografiju obradite pomoću aplikacije MacPhun’s FX Photo Studio.

MobiTog vas poziva da sudjelujete u prvom internacionalnom iPhoneography događaju. Radi se o fotografskom natječaju koji je namjenjen korisnicima iPhone mobilnih uređaja, a jedini uvjet sudjelovanja jest da vlastitu fotografiju obradite pomoću aplikacije MacPhun’s FX Photo Studio. Najboljih sto fotografija biti će predstavljeno na izložbama po cijelom svijetu, a prva od njih održati će se u New Yorku od 16. do 22. prosinca. No kako to obično biva, to još nije sve! Radovi će biti izloženi u prestižnoj Soho Gallery of Digital Art, dok će autor najbolje fotografije izabrane online glasovanjem osvojiti $100 na Apple-ovoj poklon kartici. Autor najbolje fotografije po izboru posjetitelja izložbe primit će poklon karticu u vrijednosti od $500 od istog sponzora, a svi sudionici čiji radovi će se naći među odabranih sto primiti će vrijedan poklon paket sastavljen od najboljih proizvoda svih sponzora izložbe.

Mi ne vidimo bolji razlog za sudjelovanje, stoga uzmite svoje pametne mobilne ljubimce u ruke i bacite se na posao. Vremena za razmišljanje i realiziranje ideja imate do 7. prosinca, a za ostale detaljne informacije vezane uz natječaj, posjetite službeni blog natječaja.

Sretno!