Gostovanje kineskih i talijanskih fotografa na 2. Zagreb Open Showu

Nakon uspješno održanog prvog u prosincu, drugi OpenShow Zagreb će se održati u Atelijeru Meštrović na Gornjem gradu, 29. veljače s početkom u 20 sati. Uz prezentacije prijavljenih autora, na drugom Open Showu svoje projekte predstavit će i dva specijalna gosta:. singapurska fotografkinja Ying Ang, te talijanski fotograf Giacomo Perasti.

Natječaj za drugi Open Show Zagreb je otovren te se pozivaju fotografi, odnosno multimedijalni umjetnici, da svoje fotografske projekte (fotografske reportaže, serije, eseje, setove primjenjenih ilustracija, naručene ili samoinicijativne projekte) prijave do 20. veljače na stranici OpenShowa Zagreb . Sve informacije o Open Showu možete doznati upitom na e-poštu: openshowzagreb@gmail.com , na Facebook fan stranici ili Twitteru .

Prijaviti se mogu i video/multimedijalni radovi koji uključuju ili se temelje na fotografskom radu. Na natječaj se prihvaćaju radovi u trajanju do 7 minuta. Svaki od pet odabranih autora ima 15 minuta za prezentaciju projekta što uključuje i vrijeme za pitanja, reakcije i “feedback” iz publike.