GIVE A HACK – kreativni maraton

 

Kreativni maraton Give A Hack nagrađuje kreativce i aktiviste

Danas su otvorene prijave za Give A Hack, kreativni maraton koji će 10. i 11. prosinca okupiti aktiviste i kreativce s ciljem izrade društveno korisnih kampanja. Aktivistima nevladinih organizacija i civilnih inicijativa kreativci će besplatno pomoći u stvaranju atraktivnih kampanja, a za najbolja rješenja su predviđene vrijedne nagrade. Također, najbolja kampanja će dobiti besplatno mjesto na jumbo plakatima diljem metropole.

Ovaj događaj organizira Brodoto, društveno poduzeće specijalizirano za ubrzavanje društvenih promjena, u suradnji s Hrvatskim društvom nezavisnih profesionalaca, Američkom ambasadom u Zagrebu i agencijom Pet minuta.

“Kako bi ostvarile željeni društveni utjecaj, neprofitne organizacije i civilne inicijative trebaju biti vidljive i prepoznatljive kao što je to jedan komercijalni brend. Povezujući ih s komunikacijskim i kreativnim stručnjacima, ovim događajem dajemo im tu priliku.” izjavila je Kristina Lauš, voditeljica projekta.

Sudjelovanje u Give A Hacku je potpuno besplatno. Svi zainteresirani kreativci i aktivisti prijaviti se mogu do 30. studenog putem web obrasca na www.giveahack.org, a mogućnost sudjelovanja dobit će ukupno 20 kreativaca te 10 aktivista s društveno korisnim projektima.

maraton-fotografija