FotOOko 2014.

U subotu, 27. rujna 2014., Fotoklub «Klik» organizira FotOOko – cjelodnevnu manifestaciju koja će Svetoj Nedelji i njenoj okolici ponuditi bogat sadržaj. Program počinje u 9 sati kod novog kampa na jezeru Rakitje (Kamp Zagreb). Tamo će “Klikovci” u suradnji s raznim udrugama iz Svete Nedelje i Zagrebačke županije, početi s ovogodišnjim „Danom fotografije u Svetoj Nedelji“.

Na FotOOko pozivamo da nam se pridruže svi fotografi, bili oni profesionalci ili amateri. Doći možete vlastitim automobilom, javnim prijevozom ili, kako će to biti i naš ovogodišnji prijedlog, BICIKLOM.

Ovogodišnje FotOOko održava se uz biciklističku stazu Sava – Svetonedeljska jezera (http://www.svetanedelja.hr/biciklisticka-ruta-sava-%E2%80%93svetonedeljska-jezera-16-km-c70). Nakon razgledavanja i foto-šetnje oko samog jezera, sudionici će krenuti prema jezeru Orešje . Uz jezero Orešje bit će postavljeni prezentacijski štandovi tvrtki – naših sponzora, a ondje će biti i organizirane radionice i predavanja o pejzažnoj fotografiji, makrofotografiji, reporterskoj fotografiji itd. Zatim ćemo oko 17 sati krenuti prema skeli Medsave i ondje dočekati najljepši dio dana – zlatni i plavi sat.

Nakon održanog FotOOka imat ćemo nagradni natječaj za koji će naši sponzori osigurati zanimljive
nagrade. Prijaviti se možete na stranici FotOOka: http://fotooko.foto-klik.hr. Prijava je OBVEZNA za sve
sudionike iako je ovo FotOOko besplatno! Samo će prijavljeni sudionici dobiti suvenir FotOOka,
ručak i pravo na sudjelovanje na nagradnom natječaju te sudjelovanje na svim predavanjima.

Sve dodatne informacije o FotOOku dostupne su na web-stranici http://fotooko.foto-klik.hr,
a na njoj će biti objavljena i galerija fotografija s FotOOka.

VIDIMO SE NA FOTOOKU!!!