Fotoklub Zagreb gostuje u Švedskoj

Na prvom međunarodnom festivalu fotografije u Uppsali u Švedskoj koji se održava od 23. do 26. kolovoza, kao specijalan gost predstavlja se Fotoklub Zagreb.

Fotoklub Zagreb u okviru međunarodne suradnje, koju stalno obogaćuje novim partnerstvima, ove godine nastupa u Uppsali. Na ovom će festivalu Fotoklub Zagreb biti nositelj nekoliko aktivnosti. Održat će izložbu ‘Diversity of Movement’ na kojoj će se predstaviti 19 autora s 50 fotografija. Izložbu će otvoriti Njegova ekselencija Vladimir Matek veleposlanik Republike Hrvatske akreditiran u Kraljevini Švedskoj.

Osim izložbe Fotoklub Zagreb nastupit će s dvije prezentacije i jednom radionicom. Predsjednik organizacijskog odbora 34. Zagreb salona i član Upravnog odbora Fotokluba Zagreb gospodin Radoja Ivičić održat će prezentaciju 34. Zagreb salona koju će pratiti niz promotivnih aktivnosti vezanih uz nadolazeći Salon. Predsjednik Fotokluba Zagreb i voditelj edukacijskih programa mr.sc. Damir Tiljak, održat će prezentaciju Fotokluba Zagreb te predavanje i radionicu pod nazivom ‘Kršenje pravila – relativnost pokreta u fotografiji’.

Popis autora koji predstavljaju Fotoklub Zagreb:
Damir Kušen
Damir Tiljak
Darija Tripalo
Helena Cuculić
Hrvoje Mahović
Iva Korenčić
Ivana Cesarec
Marijana Žvan
Marko Martinović
Miljenko Marotti
Neda Rački
Paolo Canosa
Radoja Ivičić
Rikardo Perhoć
Slavko Radman
Šime Lugarov
Vesna Špoljar
Vladko Lozić
Zvjezdana Đogić