Fotografski natječaj: POGLED IZNUTRA

FictionPlayGrounds, prva hrvatska intermedijska web-platforma za umrežavanje umjetnika, raspisala je fotografski natječaj „Pogled iznutra“ u čijem je fokusu emotivno stanje mladih u Hrvatskoj.

 

natjecaj-fotografija

Fotografski natječaj „Pogled iznutra“

Tražimo Vašu priču

FictionPlayGrounds, prva hrvatska intermedijalna web-platforma za umrežavanje umjetnika, osmislila je fotografski natječaj usmjeren na mlade ljude te njihovu unutarnju stvarnost i  svakodnevicu.

Potaknut medijskom podzastupljenošću mladih na našim prostorima i snagom fotografskog medija, kolektiv FictionPlayGrounds želi istaknuti važnost reprezentacije mladih osoba unutar medijskog prostora, ali i dati im priliku da ispričaju svoje priče fotografskim portretima.

Želje, stavovi, okupacije i strahovi u fokusu su natječaja, kao i emocije na licima i priče koje se kriju iza pogleda uperenog prema objektivu ili skrivenog od njega.

Prijave u obliku aktivistički nastrojenih/umjetničkih fotografskih portreta (jedan ili više), uz kratke popratne koncepte, autori/ce šalju na tina.petkovic@fictionplaygrounds.com. Natječaj je otvoren do 1. studenog ove godine. Za izabrane radove, FictionPlayGrounds organizirat će minimalno jednu izložbu u stvarnom prostoru, a radovi će se, u dogovoru s autorima i autoricama, objaviti na službenoj stranici FictionPlayGroundsa te kao zasebna mrežna edicija.

Koja je Vaša priča?

Ispričajte nam je fotografijom!

#PogledIznutra #InsideLook

http://fictionplaygrounds.com/pogled-iznutra/