Fotografski natječaj: Photocity 2018 – Privid / Iluzija

Osmu godinu zaredom, lovrečki fotoklub KAF organizira natječaj na temu PRIVID / ILUZIJA. Prijave traju od srijede, 11.07.2018., do utorka, 31.07.2018.

Više…

Vrijeme, prostor, um, emocija …. što im je zajedničko?
Sjećanje koje nam obogaćuje životno iskustvo. A iluzija? Iluzija ? Da, sve je iluzija.
Svatko od nas stvara svoj svijet u kojem i nismo svjesni koliko privida ili iluzija isprepliće stvarnost i maštu, prošlost i sadašnjost, svjetlo i tamu.
Na prvu pomisao pojam asocira na optičku iluziju. Mnogi će se prisjetiti nekih trenutaka u svojoj prošlosti i stvoriti iluziju nečeg lijepeg ili ružnog.
KAF Sv. Lovreč Vas poziva da pokušate fotografijom prenijeti svoju emociju, znanje i iskustvo u dvodimenzionalnu sliku, tj. fotografiju.
Natječaj započinje 11.07.’18. a prijave se prihvaćaju do 31.07.’18.
Natječaj je za sve sudionike besplatan, uz uvjet poštivanja odredbi iz Pravilnika kojeg možete pročitati na poveznici www.kaf-lovrec.hr/PC18 .
Rezultat natječaja bit će objavljen 10.08.’18. a najuspješnijima, prema stručnom sudu žirija, bit će dodjeljene novčane nagrade. Istovremeno će se tom prilikom najbolji radovi odabrati za temetsku izložbu u galeriji Placa koja će biti otvorena danom proglašenja rezultata.

Za organizatora:
Darko Hrastovčak, tajnik KAF-a