Fotografski natječaj PHOTOCITY 2015

Petu godinu zaredom, lovrečki KAF priprema međunarodni fotografski natječaj pod ‘kodnim’ imenom PhotoCITY.

Ovogodišnje izdanje krase prije svega vrijedne nagrade koje su brojni donatori i sponzori pripremili za najbolje, a nagrađeni će biti oni koji budu odabrani u TOP10. Predviđene su 2 novčane nagrade, 2 turistička aranžmana, nekoliko poklon paketa i usluga, te samostalna izložba u galeriji ‘Placa‘.

Nastavno na lanjski odličan odaziv autora iz područja zemalja bivše države (čak njih 280) , tematski i prostorno se i dalje prostire na praktički cijeli Balkan, jer pravo učešća imaju sudionici iz svih njihovih zemalja: Slovenije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Srbije, Makedonije, Albanije, Bugarske, Rumunjske te Grčke i Hrvatske. Naziv i tema ovogodišnjeg natječaja je vjerojatno zajednička svima: Nema krize! .

Autori, bez obzira na nacionalnu, spolnu ili profesionalnu pripadnost se pozivaju da na svoj način interpretiraju zadanu temu, da li je shvatili doslovno ili metaforički….

Znamo da jedino krize neće biti pri dodjeli nagrada, čiji nagradni fond seže gotovo do 10.000 kuna protuvrijednosti.

Natječaj se otvara 02.03.2015. godine i trajat će 3 tjedna, kada će se međunarodni stručni žiri izjasniti i odabrati dobitnike, te selektirati i izložbu samog natječaja, koja će biti otvorena na dan proglašenja, u subotu, 11.04.2015. godine u Sv.Lovreču, u 20 sati.

Uvjete i način prijave na natječaj možete saznazi ovdje.

fotografija