Fotografski natječaj: I mi to možemo

Centar za odgoj i obrazovanje Juraj Bonači objavljuje poziv za sudjelovanje u fotografskom natječaju pod sloganom "I mi to možemo".

Fotografski natječaj "I mi to možemo"

Tko je spreman drugome dati priliku otkriva velike mogućnosti i tamo gdje ih na prvi pogled nema. Pokažite i vi svojim fotografskim postignućima snagu, inspirativnost i kreativnost osoba s intelektualnim smetnjama. Pružite im priliku sudjelovanjem u foto natječaju I mi to možemo. Na svojim fotografijama prikažite osobe s intelektualnim smetnjama koje ruše stereotipe i vjerovanja da su takve osobe bolesne ili nemoćne. Na svojim fotografijama prikažite kako osobe s intelektualnim smetnjama nemaju nikakve posebne potrebe nego samo univerzalne ljudske potrebe za ljubavlju, pripadanjem, učenjem, stvaranjem, življenjem…

Odabrane fotografije biti će prikazane na izložbi povodom Međunarodnog dana invalida 3. prosinca 2018. Najbolje fotografije biti će nagrađene paketom proizvoda koji se izrađuju u okviru Odjela za pružanje socijalnih usluga osobama s intelektualnim oštećenjima. Nakon navedene izložbe fotografije će biti izložene u javnim ustanovama i školama kako bi širile poruku autora.

Svaki autor može poslati do 10 fotografija. Šaljite ih na mail i.mi.to.mozemo@gmail.com do 23. studenog 2018. godine. U mailu je potrebno navesti i svoje podatke i kontakte. Veličina pojedine fotografije ne smije prelaziti 2 MB.

Više…