Fotografski natječaj – 3. PhotoCITY

3. godinu zaredom lovrečki foto-klub pripremio je novo izdanje 'PhotoCITY' fotografskog natječaja, namjenjenom svima u zemlji i inozemstvu, koji se žele okušati u izražavanju kroz fotografiju na temu 'Početak'. Organizator se uz pomoć sponzora potrudio osigurati zanimljive nagrade kao što su turistički vikend za 2 osobe u hotelu 'Sol Umag', samostalna izložba u galeriji 'Placa', Nikon fotoaparat, 1 TB backup prijenosni medij, kolekcija vrhunskih vina itd...

3. godinu zaredom lovrečki foto-klub pripremio je novo izdanje ‘PhotoCITY’ fotografskog natječaja, namjenjenom svima u zemlji i inozemstvu, koji se žele okušati u izražavanju kroz fotografiju na temu ‘Početak’.

Potaknuti imaginacijom početka nakon najavljenog (pa otkazanog) smaka svijeta, pa Novom godinom, kao isto početkom jednog takvog ciklusa, ali i drugih i drugačijih početaka, tema omogućuje široku interpretaciju.
Organizator se uz pomoć sponzora potrudio osigurati zanimljive nagrade kao što su turistički vikend za 2 osobe u hotelu ‘Sol Umag’, samostalna izložba u galeriji ‘Placa’, Nikon fotoaparat, 1 TB backup prijenosni medij, kolekcija vrhunskih vina itd…
Važno je napomenuti da je natječaj potpuno besplatan za sudionike, a da je sastavljen i međunarodni stručni žiri i to: Adnan Bubalo (BiH), Damjan Uršič (SLO), Dalibor Talajić (HRV).
Prijave fotografija, prema uvjetima previlnika natjecanja (dostupno na www.kaf-lovrec.hr), započinju 15. I 2013. i traju do 06. II 2013.