Fotografija u zagrebačkom klubu Gjuro2

U utorak 3. travnja 2012. godine u sklopu kulturno-umjetničkog programa pod nazivom Gjutorak Art@Heart biti će predstavljena fotografska izložba Ognjena Karabegovića "Imaginacija života". Uz njega će izlagati i mladi kipar Petar Popijač koji će predstaviti skulpturalno-fotografsku izložbu "Koncept želje - suživot skulpture i grada". Program počinje u 22 sata, a upad je besplatan.

U utorak 3. travnja 2012. godine u sklopu kulturno-umjetničkog programa pod nazivom Gjutorak Art@Heart biti će predstavljena fotografska izložba Ognjena Karabegovića Imaginacija života, ciklus od dvanaest fotografija, većim dijelom eksperimentalnih, u kojima Ognjen predstavlja život utopljen u Umjetnosti, veliča kreaciju pretpostavljajući zakone imaginacije onim prostorno-logičkim, do zla boga dosadnim i repetitivnim oblicima stvarnosti.

Uz njega će izlagati i mladi kipar Petar Popijač koji kroz skulpturalno-fotografsku izložbu Koncept želje – suživot skulpture i grada (rad sastavljen od jedne skulpture i serije fotografija) pokušava na vrlo inteligentan, promišljen i krajnje inventivan način uklopiti svoje djelo u prostor grada.

Program uključuje i modnu reviju dizajnerskog branda Bossa Noga, predstavljanje nakita Petre Žabčić, osnivačice branda Art by Petra Žabčić i portala OmnisArt, specijaliziranog za prodaju umjetnina, te popratni party uz DJ Labosha, Batisa i Mayu. Uz to posjetitelje očekuje i Zezanje – alternativna, pop punk, rock, inde slušaona protkana lakim notama by DJ Gogo čiji će glazbeni odabir razigrati atmosferu na otvorenju izložbi. Program počinje u 22 sata, a upad je besplatan.