Fotografija.hr je, začudo, prerasla dosadašnje hardverske resurse

Mnogi od vas, a čak svi od nas, su primijetili da posljednjih tjedan i nešto dana portal radi dosta otežano, često su se javljale greške, pucale su veze sa bazom podataka te razno razne neugodnosti koje su bile uzrokovane očitim rastom portala.

Mnogi od vas, a čak svi od nas, su primijetili da posljednjih tjedan i nešto dana portal radi dosta otežano, često su se javljale greške, pucale su veze sa bazom podataka te razno razne neugodnosti koje su bile uzrokovane očitim rastom portala. Glavni krivci za to su kolege koji na dnevnoj bazi šibaju vijesti i time privlače nove posjete, a kojih, moramo priznati, ima.

Od danas je portal preseljen na novi VPS server koji bi trebao neko vrijeme biti dostatan za nesmetani rad. Tokom slijedećih par dana moguće su još sitne težave prilikom rada, ali to je sve zbog toga jer još uvijek picanimo, slažemo, gledamo i uživamo u brzini redakcijskog dijela Fotografije.

Ako naiđete na grešku koja se nije uklonila neko vrijeme, ili sama od sebe, svakako nas obavijestite o tome, ma ako naiđete na bilo kakvu grešku, uklonila se ona ili ne, javite nam, znamo koga treba ganjati.

Hvala na čitanju i trošenju resursa.