Foto natječaj Zagreb Adventure Festivala

Zagreb Adventure Festival i Kreativna tvornica avanture vas pozivaju da podijelite s nama svoje fotografije ljudskog pokreta u prirodnom okruženju, i osvojite vrijedne nagrade!

Volite fotografiju, prirodu i dobro društvo? Bili ste na nezaboravnom izletu i objektivom uhvatili frenda u fantastičnom pokretu kroz prirodne ljepote? Nije važno bavite li se fotografijom amaterski ili profesionalno…Pošaljite nam svoje fotke do 30.04. na photo@adventurefestival.com.hr, uz Vaše ime, prezime i lokaciju na kojoj je pokret „uhvaćen“.

Natjecatelji mogu sudjelovati s najviše 4 fotografije, koje ćemo objaviti na Facebook stranici Zagreb Adventure Festivala. Nagrade osvajaju autori onih 3 fotografija koje do održavanja Adventure Festivala osvoje najviše lajkova!

  1.  Glavna nagrada – Pentax Optio WG-3 GPS – najnoviji Pentaxov outdoor fotoaparat – vodootporan, s kompasom, dubinomjerom i visinomjerom, koji je 100% otporan na avanture!
  2.  Jednodnevna wakeboard škola u Wake Parku Jarun – uključuje dnevnu kartu, besplatnu opremu i instrukcije za 2 osobe!
  3.  Poklon paket izdavačke kuće MERIDIJANI.

Zagreb Adventure Festival jedinstven je projekt koji na jednom mjestu okuplja brojne subjekte iz domene pustolovnog turizma, aktivnog odmora, sporta i rekreacije na otvorenome. Cilj je potaknuti građane svih dobnih skupina na aktivno provođenje slobodnog vremena, s naglaskom na važnost kretanja u prirodi i očuvanja njenih bogatstava. Također su se odlučili povezati s Jarun piknik festivalom – festivalom roštilja i dobre zabave koji počinje 1. svibnja i traje 5 dana. Zato se pridružite 4. i 5. svibnja na Jarunu i budite dio nezaboravne avanture! Moći ćete besplatno isprobati sve ponuđene aktivnosti i usput uhvatiti još koju fantastičnu fotku!