Foto natječaj – “Pula – grad filma”

U suradnji Festivala igranog filma u Puli i Foto dana mladih, ove godine na jubilarnom 60. izdanju, održat će se i trodnevni fotografski natječaj za najbolje mlade fotografe iz cijele Hrvatske i inozemstva. Cilj je snimiti najbolju fotografiju na temu ‘Pula – grad filma’, zabilježiti sliku Festivala iz kuta mladih umjetnika i njihovog pogleda što na Pulu, što na sva filmska događanja, te time dočarati atmosferu koja vlada u gradu tih dana. prijave traju do 10. lipnja.

Natjecanje će se održati od 20. do 23. srpnja 2013. godine u Puli, a pravo na sudjelovanje mogu izboriti svi zainteresirani fotografi od 16 do 20 godina starosti. Fotografi koji su sudjelovali na ovogodišnjim Foto danima mladih i svojim fotografijama ušli u uži krug, automatski su ostvarili pravo sudjelovanja i na ovom natjecanju.

Natječaj za ostvarivanje prava za sudjelovanje otvoren je od 20. svibnja do 10. lipnja 2013. godine. Broj mjesta je ograničen, a za 3 noćenja uz doručak, ručak i večeru, te ulaz na cjelokupan 60. festivala igranog filma u Puli, potrebno je uplatiti kotizaciju od 300,00kn. Sudionike očekuje dobra zabava, puno fotografiranja, ali i vrijedna nagrada za najboljeg.

Prijaviti se mogu svi od 16 do 20 godina starosti. Prijave se vrše slanjem 3-5 svojih fotografija, a potrebno je navesti osobne podatke (ime, prezime, godina rođenja, e-mail, broj mobitela).

Prijavi se upisivanjem podataka ispod ili slanjem svega potrebnog na mail prijava@fotodanimladih.com.hr