Foto natječaj ‘Kretanje mojim gradom’

Nezavisna organizacija civilnog društva Održivi razvoj zajednice (ODRAZ) raspisala je foto natječaj ‘Kretanje mojim gradom’ u okviru projekta Civitas elan s ciljem poboljšanja kvalitete života građana uspostavom kvalitetnijih rješenja u gradskom prometu te promocijom i poticanjem održivih, čistih i energetski učinkovitih načina sudjelovanja u prometu. Rok za prijave je 7. rujna 2012.

Na natječaj se mogu javiti svi građani grada Zagreba (amateri i profesionalci), i poslati najviše dvije crno-bijele ili kolor fotografije prometnih događanja u Zagrebu zabilježenih na putu do posla, u svom kvartu, parku, ulici, u kupovini ili šetnji.

Glavna nagrada natječaja je bicikl, a drugo i treće nagrađeni dobit će poklon bonove. Svi radovi primaju se do 7. rujna na mail adresu fotonatjecaj2012@civitaszagreb.hr.

Proglašenje najboljih radova i dodjela nagrada održat će se tijekom Europskog tjedna mobilnosti od 16. do 22. rujna u Zagrebu.

Inicijativa Civitas doprinosi postizanju održivog, čistijeg i energetski učinkovitijeg prometa u gradovima diljem Europe te unaprjeđuje kvalitetu života građana kombiniranom primjenom najsuvremenije tehnologije i osiguranjem punog sudjelovanja građana. (Hina)