Foto natječaj: Gdje knjige putuju?

Gradska knjižnica Velika Gorica organizira foto natječaj ‘Gdje knjige putuju?’. Tema natječaja je putovanje knjiga – njihovo putovanje započinje u knjižnici, a može ih odvesti tko zna kamo. Natječaj je otvoren do 31. kolovoza.

Može biti stvarno ili imaginarno – knjige zajedno s čitateljem mogu odletjeti, na primjer, na Mauricijus ili Novi Zeland, ali jednako tako onima koji ih čitaju mogu pružiti osjećaj da su zaista putovali iako se u biti možda nisu niti maknuli iz vlastitog dnevnog boravka. Stoga iz knjižnice upućujemo sljedeći poziv svim svojim korisnicima i vjernim čitačima: bilo da ste u vlaku, na aerodromu, na plaži ili na planinarskim stazama, uz jezero ili rijeku, s nogama u lavoru, u kišno popodne na terasi kafića, na suncu, u hladu, u igri i radu… želimo znati gdje s vama putuju knjige iz Gradske knjižnice Velika Gorica! Korisnici trebaju fotografirati sebe ili druge čitače i pri tom nastojati biti što originalniji.

Sudionici natječaja mogu poslati najviše 3 fotografije, i to putem e-maila foto@knjiznica-vg.hr ili na adresu knjižnice
Gradska knjižnica Velika Gorica, (za Foto natječaj)
Zagrebačka 37
10410 Velika Gorica.

Ako se fotografije šalju putem e-maila, njihova maksimalna veličina ne smije prelaziti 2MB. Natječaj je nagradnog karaktera,  a nagrađuju se 3 najbolje fotografije prema ocjeni žirija kojeg čine Igor Kolarec, profesionalni fotograf iz foto studija VG-foto i Stipo Bilić, pasionirani fotograf i djelatnik Gradske knjižnice Velika Gorica. Dobitnici će biti nagrađeni besplatnom obnovom članstva u knjižnici te vrijednim knjigama o fotografiji.