FOTO MEETUP ZAGREB

Nova Lica, modna zajednica posvećena razvoju kapaciteta hrvatskih modela, dizajnera, fotografa i svih ostaklih pripadnika hrvatske modne i reklamne industrije, i fotografska udruga Fotogard organiziraju prvi Nova Lica FOTO meetup u Zagrebu. Foto Meetup Zagreb održavat će se jednom u mjesecu, a prvo druženje održava se 3. rujna 2014. godine, u 18:30 sati. Ukoliko želite doći, potrebno se prijaviti kako biste imali osiguran besplatni ulaz.

U vidu neformalnog druženja zainteresiranih fotografa i ljubitelja fotografije te onih koji to žele postati želimo potaknuti jačanje mreže fotografskih stručnjaka, razvoj kompetencija i povezivanje s modnom i reklamnom industrijom. Svi koji žele raspravljati o fotografskim tehnikama, podijeliti svoje omiljene radove te čuti ili ispričati o održavanju opreme, stock fotografiji, modnoj fotografiji, podvodnom fotkanju, fotografiranju vjenčanja, noćnom fotografiranju, radu sa svjetlom, postavkama fotoaparata, Lightroomu, Photoshopu i sličnim temama prepoznat će vrijednost nadolazećih događanja. Cilj Nova Lica FOTO meetupa je druženje i promicanje vrijednost fotografije na profesionalne, edukativne i umjetničke načine.

Na prvi Foto Meetup Zagreb dobrodošli svi bez obzira na žanr, interese i razinu iskustva: profesionalni fotografi, zaljubljenici u fotografiju, učenici i polaznici foto škola i tečajeva i svi koji se bave razvojem foto industrije. Uz opuštenu atmosferu i veličanstveni pogled koji se pruža s vidikovca Zagreb Eye popričati ćemo o foto temama i predstaviti plan za sljedeće susrete.

Nova Lica djeluju od 2012 godine i broje više od 3000 članova te smo kroz dosadašnje iskustvo imali prilike surađivati s brojnim fotografima vrijednim divljenja u različitim stadijima razvoja njihove karijere. Jednako tako susreli smo se i s brojnim fotografskim pitanjima te izazovima s kojima se suočavaju pri izradi i isporuci svojih proizvoda i usluga.

Nova Lica i Fotogard oslanjaju se na inicijativu svojih članova i zalažu za dijeljene znanja u svrhu rasta i napretka. Dođite na Meetup razgovarati o najnovijoj opremi, izmjenjivati savjete i tehnike, dijeliti svoje fotografije te dobra i loša iskustva iz prakse – i pritom se dobro zabavite!