Foto dani mladih Canon: Fotografiranje – to sam jednostavno ja!

Ekipa Foto dana mladih Canon snimila je novi foršpan za Foto dane mladih te s novim motom „Fotografiranje –to sam jednostavno ja“ pozvale sve mlade fotografije i modele da se prijave na Foto dane mladih Canon u Zadru!

Foto dani mladih Canon manifestacija je edukativno-natjecateljskog karaktera, a sudionici su fotografi i modeli do 20 godina starosti iz cijele Hrvatske. Već treću godinu zaredom šalje se poziv svim mladim fotografima i modelima da se prijave i sudjeluju u ovoj jedinstvenoj manifestaciji. Rok za prijavu je 20. travnja 2013. godine, a prijaviti se može putem www.fotodanimladih.com.hr.

Stotinjak izabranih fotografa i modela očekuje zaista raznolik program! Ovogodišnji Foto dani mladih Canon održavaju se od 02. do 05. svibnja u Zadru. U odnosu na prošle godine i duži su za jedan dan, ali i znatno ispunjeniji sadržajem. Radionice, debate i tribine, izložbe, predavanja,filmske i glazbene večeri, fotografiranje, druženje i zabava samo su dio onoga što očekuje sudionike u Zadru!

Okosnica manifestacije je natjecateljski dio. Ove godine uvodi se i kategorija više, reklamna fotografija, uz već postojeće –prirodna baština i kulturna baština Zadra. Dodjeljuju se čak 4 nagrade, a za najboljeg autora Foto dana mladih Canon je osigurao i novi DSLR EOS fotoaparat!

Izložba fotografija Foto dana mladih ovih dana obilazi čak 10 gradova Hrvatske, a do sada je posjetila Rijeku, Pulu i dva puta Karlovac. Koje gradove će izložba posjetiti provjerite na www.fotodanimladih.com.hr

Razloga za prijavu i sudjelovanje više je nego dovoljno, a novim foršpanom Foto dana mladih Canon organizatori pozivaju sve da se prijave i to novim motom „Fotografiranje – to sam jednostavno ja!“

http://youtu.be/TKjlpv444fE