Foto dani maldih 2012. – prijave do 15. travnja

Foto dani mladih kreću 28. travnja. Stižu 20 izabranih modela i fotografa u borbu za najveće nagrade. Da je ovo super događaj za mlade rekao nam je i Damir Hoyka prije dva tjedna, sada i Antonija Blaće i Iva Šulentić. Fotografija je ono što svi volimo.

Foto dani mladih kreću 28. travnja. Stižu 20 izabranih modela i fotografa u borbu za najveće nagrade. Da je ovo super događaj za mlade rekao nam je i Damir Hoyka prije dva tjedna, sada i Antonija Blaće i Iva Šulentić. Fotografija je ono što svi volimo.

‘Ja sam freak za fotkama. Prije sam izluđivala svoje prijatelje s fotoaparatom, a sada tražim svašta. Nemam neki poseban trenutak za gledanje starih uspomena, to me samo pukne odjednom.’ – rekla nam je Iva Šulentić (link: http://youtu.be/xMNdzAw07sY)

S druge strane, Antonija Blaće prava suprotnost: ‘Meni fotografija ne znači apsolutno ništa, za ove bitne stvari. Ali kada moja slika negdje izađe onda mi je jako bitna. Znate, što je fotka ljepša to si sam sebi draži.’ (link: http://youtu.be/4lVPtHsbTAk)

Svakome od nas fotografija ima posebno značenje. Podijelili su svoja sjećanja s nama i Saša Lozar, Davor Dretar Drele, Tamara Loos, Dalibor Petko i mnogi drugi. (sve možete pronaći na: http://youtu.be/a_UQGB-k50M).

I baš zato, Foto dani mladih pomažu da se fotografije ne zaborave. Ove godine na Velom Lošinju natjecatelje očekuju seminari, predavanja, druženja i hvatanje što boljih kadrova. Prijaviti se može svatko mlađi od 19. godina na stranici www.fotodanimladih.com.hr. Vidimo se!