Epson donosi “crnu koju još nismo vidjeli” te “nevjerojatno živopisne boje”

Epson je jučer predstavio novi 13-inčni foto pisač – Epson SureColor P600. Zamišljen je za, kako navode u Epsonu, profesionalne kreativce, likovne umjetnike,  napredne amatere te profesionalne fotografe, ali i sve one koji žele kućni ured pretvoriti u mali foto studio.

SureColor P600 kombinira naprednu MicroPiezo AMC glavu za ispis s novom generacijom Epson UltraChrome HD pigmentnim tintama pokretanom od strane prilično napredne AccuPhoto HD slikovne tehnologije za ispis crno-bijelih fotografija kvalitativno namijenjenih za same izložbe.

Citirajmo PR iz Epsona – gustoća crnog pigmenta je na nivou “nikada dosad nismo vidjeli”, a boje opisuju kao  “nevjerojatno živopisne boje”.

Epson SureColor P600 nudi jednostavnost korištenja te napredne mogućnosti, kao što su 3,5-inčni nagibni LCD u boji te razne mogućnosti povezivanja, uključujući USB, Wireless n, Wi-Fi Direct i Ethernet.

Trenutno se na predstavljanju na PhotoPlus Expo, a za kupnju će biti dostupan u prvom kvartalu 2015 putem ovlaštenih prodavača za nazivnu cijenu od 799 dolara (cijene će varirati u državama).

epson-surecolor-printer