Easy Bounce dodatak

Ovaj džepni dodatak pruža jednostavno rješenje za borbu protiv preoštrih bljeskalica. U mnogo navrata kada sa sobom uzmete fotoaparat, čini vam se da nema potrebe uzimati i vanjski flash - i baš u takvim situacija smišljate način kako da ublažite strašne oštre sjene.

Ovaj džepni dodatak pruža jednostavno rješenje za borbu protiv preoštrih bljeskalica.

U mnogo navrata kada sa sobom uzmete fotoaparat, čini vam se da nema potrebe uzimati i vanjski flash – i baš u takvim situacija smišljate način kako da ublažite strašne oštre sjene.

Naravno, možete improvizirati i koristiti npr. papirnatu maramicu kao difuzor, ili možda vizitku kao bouncer, ili pak jednostavno nabaviti ovakav priručni gadget poput Easy Bouncea. Dostupan preko eBaya i nekoliko online trgovina, Easy Bounce je dodatak džepnog formata koji možete imati sa sobom bilo kad i bilo gdje.

Bouncer košta 30 dolara, malen je, lagan i u kompletu s malom torbicom, tako da ga jednostavno možete ubaciti u džepu i imati ga sa sobom. Montira se na hot shoe fotoaparata, i više nego dobro služi svrsi. Time ćete izgubiti nešto svjetla, ali dobiti puno više difuznog, a manje oštrog osvjetljenja i to bez potrebe za nekakvim ozbiljnijim i skupljim dodacima.