Dubrava – izložba fotografija: Stanko Abadžić “Fotozapisi s putovanja po Normandiji”

Otvorenje izložbe fotografija Stanka Abadžića "Fotozapisi s putovanja po Normandiji" bit će 6. lipnja 2012. godine u 19 sati u Kulturnom centru, Dubrava 51a, povodom obilježavanja Dana D - dana savezničkog iskrcavanje na Normandiji 1944. godine.

Otvorenje izložbe fotografija Stanka Abadžića “Fotozapisi s putovanja po Normandiji” bit će  6. lipnja 2012. godine u 19 sati u Kulturnom centru, Dubrava 51a, povodom obilježavanja Dana D – dana savezničkog iskrcavanje na Normandiji 1944. godine.

Izložba crno-bijelih fotografija s putovanja po sjevernoj Francuskoj nastala je u proljeće 2006. u suradnji s Francuskim alijansama u Rijeci i u Zagrebu. Francuska  alijansa Zagreb organizirala je putovanje 17.-23.04.06. kroz francuske regije Alsace-Lorraine-Picardie-Champagne-Normandie. Autor je namjenski na putovanju stvarao fotografske zapise koji će biti predstavljeni javnosti tijekom Dana frankofonije 2007. godine u Rijeci i u Zagrebu. Francuska alijansa Rijeka financirala je troškove putovanja autora te razvijanje 40 crno-bijelih fotografija dimenzija 30×40 cm.

Izložba je prvi puta prikazana javnosti na Danima Frankofonije 2007. godine

Izložba ostvarena u suradnji Narodnog sveučilišta Dubrava i Alliance Francaise Rijeka.

Više o izložbi možete saznati ovdje.