Deseti Međunarodni fotosajam u Zagrebu

Deseti po redu Međunarodni fotosajam održavati će se u subotu 17. ožujka od 10h do 16h u Poslovno trgovačkom centru Green Gold (etaža +1, Radnička cesta 52, Zagreb). U organizaciji Svijeta fotografije, po deseti put imati ćete prilike vidjeti razne radionice, kupiti opremu po niskim cijenama i družiti se s ljudima istih interesa.

Program desetog fotosajma sadrži predavanje o osvjetljenju modela predavača Gorana Matoševića, predavanje Dejana Rogana pod nazivom Photoshop Lightroom, predavanje dugogodišnjeg predavača Mladena Biščana o crno-bijeloj monokromatskoj fotografiji, te radionicu Mare Milin na temu Minimalne fotografije.

Parkiranje u garaži zgrade prvih je pola sata besplatno, a svaki sljedeći sat naplačuje se dodatnih 6,00kn. Također, organizatori su u dogovoru s Hrvatskim željeznicama organizirali dodatnih 40% popusta za sve one koji putuju s udaljenosti veće od 25km (uključujući i državljane susjedne nam Slovenije).

Na vama je samo da dovedete sebe, dobru volju i svoje fotoaparate, ma kakvi god oni bili. Upad će vas stajati 10kn, a zauzvrat ćete dobiti nezaboravno iskustvo.

Sve dodatne informacije potražite na službenim stranicama fotosajma ili na Facebook stranicama istog.