Curious Critters – makro fotografija za mikro ljude

Zagledate li se katkad u svoje dijete i razmišljate hoće li i ono jednog dana krenuti vašim stopama i hoće li ga na isti način kao i vas veseliti silni objektivi i ostala foto oprema?

Vjerujem da mnogi od vas potajno zamišljaju takvu budućnost za svoju djecu, ili su pak već dovoljno razmislili i krenuli u akciju educiranja svoje djece.

Profesionalni fotograf i pisac David Fitz Simmons odlučio vam je pomoći u vašim zamislima i realizirati vaše planove.

Osmislio je koncept knjige kojom će educirati potencijalne mlade fotografske nade, ali ih istovremeno povesti kroz čudesni svijet životinja. Curious Critters naziv je njegove najnovije knjige. Fotografske je prirode i sadrži pregršt makro fotografija iz životinjskog svijeta čija je zadaća privući dječje oči i zainteresirati ih za ono što vide.

Iako je prvotna ideja autora bila privući one nešto nižeg uzrasta, mi smo sigurni da gotovo nitko od nas ne može ostati imun na takve fotografije, pa stoga preporučamo knjigu iako još uvijek, neki od nas, nemamo vlastite potomke. Tko zna, možda će jednog dana ispuniti svoju svrhu, a do tada je možete držati u svojoj kolekciji fascinantnih djela koja su vas ostavila bez riječi jer ova knjiga to zasigurno hoće.

Curious Critters u prodaju izlazi 7. studenog, a moći ćete je kupiti po cijeni od 19.95 dolara.