Canon – revolucija razlučivosti

Poštovani članovi i ljubitelji Canon fotografske i video opreme,

Pozivamo vas da nam se pridružite u Zagrebu na prvom hrvatskom predstavljanju najnovijih modela fotoaparata Canon EOS 5DS i 5DSR koji će se održati 1. srpnja, 2015. s početkom u 13.00 sati u suradnji Canona, hrvatske Canon CPS profesionalne podrške i anigota.hr maloprodajnih dućana Canon profesionalne opreme.

Predstavljanje i naše zajedničko druženje održati će se u ugodnom ambijentu znamenitog zagrebačkog hotela Esplanade, Mihanovićeva 1, Zagreb, u dvorani Istanbul Suite.

Upoznavanje sa novitetima ovih revolucionarnih modela fotoaparata tvrtke Canon u uvodnom izlaganju gospodin Ferenc Torok, Canon CPS predstavnik za profesionalne fotografske i video proizvode za CEE regiju, a u nastavku će gospodin Danijel Berković, poznati hrvatski fotograf i dugogodišnji hrvatski CPS član, u praktičnom radu i studijskom fotografiranju predložaka hrane, prikazati mogućnosti i vrhunsku kvalitetu ovih 50,6 megapikselnih fotoaparata. Tijekom druženja moći čete se upoznati i sa velikom paletom Canon fotografskih profesionalnih proizvoda, kao i sa radom i uvjetima članstva u jedinstvenoj CPS (Canon Professional Service) podršci u Hrvatskoj koje će prezentirati Zoran Osrečak, vaš CPS i ProClub kontakt u Hrvatskoj.