Čakovec – izložba fotografija: ACTfest 2013. – “Prostor u službi građana”

Otvorenje izložbe je u petak 15. studenog 2013. godine u 19 sati u multimedijskoj dvorani udruge ACT (Dr. Ivana Novaka 38, zgrada Starog hrasta, 1. kat). Izložba će se moći razgledati svaki dan od 8 do 15 sati do 20. studenog 2013. godine. Donator ACTfest-a je Ministarstvo kulture.

Nakon održanih fotografskih radionica mapiranja grada Čakovca i okruglog stola na temu “Kako iskoristiti postojeće i/ili neiskorištene prostore za novu kulturnu, društvenu i turističku ponudu grada Čakovca”, zadnja aktivnost ACTfest-a 2013., koji udruga Autonomni centar – ACT iz Čakovca održava po 6. put, je svečano otvaranje izložbe fotografija i predstavljanje ideja nastalih na okruglom stolu.

Sudionici fotografske radionice mapiranja grada Čakovca su 25. i 26. listopada 2013.  godine fotografirali mnoge zatvorene i otvorene prostorne potencijale grada Čakovca, a neke od tih fotografija dostupne su na Instagram profilu udruge ACT: http://instagram.com/autonomnicentar. Nakon fotografske radionice, oko 20-tak sudionika okruglog stola (koji je održan 5. studenog 2013. godine), raspravljalo je na koji način iskoristiti te prostorne potencijale grada. Što su sve sudionici fotografske radionice i okruglog stola zamislili za prostor stare vojarne, parka Zrinskih i još mnogih drugih prostora, možete saznati na otvorenju izložbe..