Adobe predstavio aplikaciju Carousel

Adobe je lansirao novu aplikaciju pomoću koje korisnici pristupaju svojim fotokolekcijama preko Apple proizvoda. Adobe Carousel, od sada je dostupan u iTunes Storeu i Mac Storeu, te omogućuje korisnicima da bilo koje svoje fotografije pregledavaju izravno na iPadu, iPhoneu, iPodu touch i Mac OSu.
Adobe je lansirao novu aplikaciju pomoću koje korisnici pristupaju svojim fotokolekcijama preko Apple proizvoda.

Adobe Carousel,  od sada je dostupan u iTunes Storeu i Mac Storeu, te omogućuje korisnicima da bilo koje svoje fotografije pregledavaju izravno na iPadu, iPhoneu, iPodu touch i Mac OSu.

Adobe navodi da Carousel koristi jednaki engine kao i Adobe Lightroom, a podrška za Windowse i Android očekuje se u prvoj polovici 2012. Riječ je o tzv. “oblak” aplikaciji (cloud-based smart mesh technology) koja će nakon što ste prebacili fotografije i napravili bilo kakve promjene, brisanja ili dopune u bazi na jednom uređaju, te promjene automatski ažurirati i na svim uređajima vezanim za isti korisnički račun.

Kroz siječanj 2012. Adobe će omogućiti korisnicima da koriste punu verziju Adobe Carousela 30 dana besplatno. Isto tako neko kratko vrijeme će vrijediti promotivna cijena pretplate od 59,99 dolara godišnje, odnosno 5,99 dolara mjesečno. Standardna cijena je 99,99 dolara godišnje ili 9,99 dolara mjesečno.

Link