8. Memorijalno natjecanje u fotografiji “Jozo Vranić” – Pihači 2013.

I ove godine održava se memorijalno natjecanje u fotografiji u čast našeg nezaboravnog prijatelja Joze Vranića. Organizator je foto klub “Zagi foto” iz Zagreba, likovna kolonija “Pihači” iz Šinjakovice - Stubičke toplice i STUB-KLUB Donja Stubica, a suorganizatori su Udruga vinara “Peharček” i DVD Gornja i Donja Stubica. Natjecanje će se održati u prostorijama STUB-KLUB-a Donja Stubica u subotu i nedjelju 28. i 29. rujna 2013. godine.

I ove godine održava se memorijalno natjecanje u fotografiji u čast našeg nezaboravnog prijatelja Joze Vranića. Organizator je foto klub “Zagi foto” iz Zagreba, likovna kolonija “Pihači” iz Šinjakovice – Stubičke toplice i STUB-KLUB Donja Stubica, a suorganizatori su Udruga vinara “Peharček” i DVD Gornja i Donja Stubica. Natjecanje će se održati u prostorijama STUB-KLUB-a Donja Stubica u subotu i nedjelju 28. i 29. rujna 2013. godine.

Sudjelovanje na memorijalnom natjecanju “Jozo Vranić” ima za cilj promociju fotografije, druženje fotografa i međunarodno promoviranje prirodnih i kulturnih ljepota Stubičkog kraja, Hrvatskog Zagorja i Hrvatske. Plemeniti brežuljci, kleti, vinogradi, stare hiže, dvorišta i dvorci kao i običaji bili su česti motivi kadrova kamere našeg prijatelja Joze Vranića, kome se in memoriam održava ovo natjecanje.

Teme fotografiranja biti će:
a) ZAGORSKO DVORIŠĆE (zadana)
b) SLOBODNA

Svaki autor predati će fotografije u digitalnom obliku po svom izboru za selektiranje, koje će obaviti 29. rujna selektor Antun Krešić, dobitnik Grand prix nagrade 2012-te godine.
Dodijeliti će Grand prix “Jozo Vranić”, jednu prvu nagradu, dvije druge nagrade i tri treće nagrade, i posebnu nagradu za najbolju fotografiju u zadanoj temi ”Davorin Batinić”. Sve predane fotografije biti će izložene. Fotografije ostaju u vlasništvu organizatora.
Predani radovi sa snimanja na natjecanju, biti će izloženi 29. rujna 2012. u Galeriji STUB-KLUB-a – Donja Stubica. Otvorenje izložbe biti će u 13,00 sati.
Organizator će izraditi e-katalog izloženih radova, koji će biti dostavljen svakom sudioniku natjecanja. Za prijavu sudjelovanja na natjecanje, potrebno je ispuniti pristunicu i uplatiti kotizaciju. Pristupnicu je potrebno poslati na e-mail adresu mnf.jozovranic@gmail.com

Kotizacija za sudjelovanje iznosi 150,00 kuna ili 20 EUR-a, može se uplatiti na račun
FK Zagifoto IBAN: HR28 2340 0091 1001 86044 – Privredna banka Zagreb (kotizacija za MNF-Jozo Vranić 2013), ili na dan natjecanja na mjestu prijave.

Za sudionike koji se prijave, organizator će rezervirati smještaj za vrijeme natjecanja. Prijavljeni sudionici snose troškove kotizacije i noćenja. Za sudionike smještaj u hotelu “Puntar” Gornja Stubica. Cijena noćenja s doručkom po osobi iznosi 140,00 kuna (boravišna taksa je uključena u cijenu) u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama. Učesnici mogu povesti i pratioce za koje ćemo osigurati smještaj po istim povlaštenim cijenama. Posljednji dan prijave i objave potrebe za smještaj je 23. 09. 2013.

Pristupnicu preuzmite ovdje: PRISTUPNICA Pihači 2013.