#7 FOTO MEETUP ZAGREB

U studijskom prostoru udruge Nova Lica, u subotu 30. svibnja održat će se sedmi po redu Foto Meetup u organizaciji modne zajednice Nova Lica i fotografske udruge Fotogard. Gost predavač biti će Rolando Ružić, IT stručnjak, specijalist za digitalnu fotografiju i član Canonove mreže profesionalaca. Počeo se baviti fotografijom još prije pojave digitalnih fotoaparata, a danas se uspješno bavi fotografiranjem vjenčanja.
Prirodno svjetlo je fantastično, ali totalno nepredvidljivo. Kako bi mogli crtati svjetlom onako kako sami želimo, potrebno je naučiti kontrolirati umjetnu rasvjetu. Na foto meetupu ćemo razgovarati o upotrebi umjetnih svjetala – bliceva i studijske rasvjete te na primjeru vidjeti kako kontrolirati i usmjeravati svjetlo u skladu s našim željama. Dragi fotografi ovu subotu zatvorite vaše laptope i pridružite nam se neformalnom druženju fotografa – “Foto Meetup Zagreb”.
Zbog ograničenog broja mjesta u studijskom prostoru potrebno se prijaviti s imenom i prezimenom na e-mail > novalica.casting@gmail.com.
—–
Nova Lica djeluju od 2012. godine i broje više od 3000 članova te smo kroz dosadašnje iskustvo imali prilike surađivati s brojnim fotografima vrijednim divljenja u različitim stadijima razvoja njihove karijere. Jednako tako susreli smo se i s brojnim fotografskim pitanjima te izazovima s kojima se suočavaju pri izradi i isporuci svojih proizvoda i usluga. Nova Lica i Fotogard oslanjaju se na inicijativu svojih članova i zalažu za dijeljene znanja u svrhu rasta i napretka. Dođite na Meetup razgovarati o najnovijoj opremi, izmjenjivati savjete i tehnike, dijeliti svoje fotografije te dobra i loša iskustva iz prakse – i pritom se dobro zabavite!