#4 FOTO MEETUP ZAGREB

foto-meetup-zg

U zagrebačkom hostelu Swanky Mint (Ilica 50), u srijedu 28. siječnja 2015. godine održat će se četvrti po redu Foto Meetup u organizaciji modne zajednice Nova Lica i fotografske udruge Fotogard.
Gost predavač biti će Danijel Berković, koordinator posebnih projekata u agenciji PIXSELL i studijski fotograf, koji će vas uputiti u tajne fotografiranja hrane. Godine iskustva i rad na projektima za sve velike klijente u Hrvatskoj i inozemstvu, sigurno će vam biti od velike vrijednosti ako ste se već okušali u fotografiranju hrane u svom domu ili ste to namjeravali, a niste znali od kuda početi.
Osim toga predstavit ćemo vam jedan jako zanimljiv projekt fotografa Jovice Drobnjaka, čiju trenutnu izložbu “Ilegalna Iluminacija” možete pogledati u prostorima Medijateke Francuskog instituta.
Dragi fotografi ovu srijedu zatvorite vaše laptope i pridružite nam se neformalnom druženju fotografa – “Foto Meetup Zagreb”.
—–
Nova Lica djeluju od 2012. godine i broje više od 3000 članova te smo kroz dosadašnje iskustvo imali prilike surađivati s brojnim fotografima vrijednim divljenja u različitim stadijima razvoja njihove karijere. Jednako tako susreli smo se i s brojnim fotografskim pitanjima te izazovima s kojima se suočavaju pri izradi i isporuci svojih proizvoda i usluga. Nova Lica i Fotogard oslanjaju se na inicijativu svojih članova i zalažu za dijeljene znanja u svrhu rasta i napretka. Dođite na Meetup razgovarati o najnovijoj opremi, razmjenjivati savjete i tehnike, dijeliti svoje fotografije te dobra i loša iskustva iz prakse – i pritom se dobro zabavite!