18. škola medijske kulture “dr. Ante Peterlić”

Vizual SMK

Škola medijske kulture drAnte Peterlić desetodnevni je obrazovni program namijenjen nastavnicima koji u okviru nastave hrvatskoga jezika i izborne nastave provode nastavni program medijske kulture, odgajateljima u predškolskim ustanovama, kao i studentima, voditeljima filmskih i videodružina i svim zaljubljenicima u filmsku umjetnost!

Polaznicima su na raspolaganju dva seminarska programa te deset radioničkih programa, od kojih je i jedan posvećen fotografiji.

Navedeni program vrijedan je doprinos razvijanju medijske, posebice filmske kulture, u okviru nastave hrvatskog jezika i književnosti u našim školama, a održava se uz financijsku potporu HAVC-a.

Program Škole raspoređen je u devet radnih dana i dosad broji više od 1600 polaznika te je kao takav najopširniji izvaniinstitucionalni filmski obrazovni program Hrvatskoga filmskog saveza.

Ove godine 18. škola medijske kulture Dr Ante Peterlić održava se od 18. do 28. kolovoza 2016. godine u Trakošćanu, a svoje prijave možete poslati do 30. lipnja!

Više informacija o programu, predavačima, kao i o uvjetima prijave, možete pronaći ovdje. Promovideo pogledajte ovdje