“Photo meets Reggae” u osječkoj Galeriji Waldinger

U osječkoj Galeriji Waldinger povodom 2. Dana austrijske kulture otvorena je skupna izložba fotografija studenata Akademije za primijenjenu fotografiju iz Graza pod nazivom “Photo meets Reggae”.

U osječkoj Galeriji Waldinger  povodom 2. Dana austrijske kulture otvorena je skupna izložba fotografija studenata Akademije za primijenjenu fotografiju iz Graza pod nazivom “Photo meets Reggae”.

U sklopu svog programa “Academy Around the World”, Akademija za primijenjenu fotografiju u Grazu izlaže  seriju fotografija studenata koji su  proveli dva tjedna u Kingston Townu na Jamajci, gdje su razvijali svoj završni rad, a zagrebačka publika ga je već imala priliku vidjeti u 5. mjesecu kada je ista izložba bila postavljena u AKC Mediki.

Program Academy Around the World je projekt u nastajanju koji je  započeo je 1999.  sa željom da studentima ponudi svake godine drugačiji kulturni kontekst unutar kojeg stvaraju, u ovom slučaju sljedeći abecedni red gradova u svijetu, počevši sa Amsterdamom. Trenutno je u procesu i stvaranje publikacije koja će predstaviti cjelokupni projekt.  Izložba je otvorena do 31. listopada.