Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Objavio – 16. veljače 2012. – Bljeskalice

Rogue FlashBenders – praktični dodatak rasvjeti

Rogue FlashBenders još je jedno od prijenosnih rješenja za modificiranje osvjetljenja ili tzv. flash bouncer, koji će pomoći u postizanju prirodnijeg izgleda pri fotografiranju portreta. Ovi mali smotuljci iznutra imaju reflektirajuću foliju koja se vrlo lako oblikuje i prilagođava različitim vanjskim blicevima.

Čitaj više

Objavio – 22. studenoga 2011. – Bljeskalice

Easy Bounce dodatak

Ovaj džepni dodatak pruža jednostavno rješenje za borbu protiv preoštrih bljeskalica. U mnogo navrata kada sa sobom uzmete fotoaparat, čini vam se da nema potrebe uzimati i vanjski flash – i baš u takvim situacija smišljate način kako da ublažite strašne oštre sjene.

Čitaj više

Objavio – 19. studenoga 2011. – Bljeskalice

Kružne bljeskalice

Dosta je problematično pitanje kada fotografirati s bljeskalicom. Budući da je flash na vrhu fotoaparata, rezultati mogu biti prilično zastrašujuće sjene. Jedan od načina je da flash bude što je moguće dalje od objektiva, ali postoji još jedan način: montirati flash bliže objektivu.

Čitaj više

Objavio – 27. listopada 2011. – Bljeskalice

Multiblitz X System – kvaliteta Made in Germany

Multiblitz je predstavio potpuno novu liniju premium kompaktnih bliceva – Multiblitz X-System. Njegove karakteristike savršeno su prikladne za ispunjavanje visokih zahtjeva komercijalne i reklamne fotografije. Novi “SpeedMode” omogućuje istovremeno punjenje i okidanje bliceva što X-sustavu omogućuje i do 20 bljeskova u sekundi.

Čitaj više